Vilken kompetens söker du? 

De studentdrivna företagen erbjuder den senaste kompetensen från Handelshögskolan i Göteborg. Tjänster erbjuds inom ett brett spektrum av områden, oavsett storlek på företag eller marknad som ni är verksam inom.

Juridik

Med kostnadseffektiva och förutsebara priser är företaget ett självklart alternativ till de stora juridiska byråerna. HandelsJuristerna är koncernens juridiska kärna. 

Finans och bokföring

HandelsFinance är specialiteter inom ekonomiska tjänster. Låt företaget avlasta er ekonomifunktion så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Asset Management

Handel Capital Manangement samlar universitetet mest ambitiösa studenter vars intressen finns inom finans och investeringar. Bolaget förvaltar koncernens och HHGS Studentkårens tillgångar.

Kommunikation

Företaget är en kommunikationsbyrå med fokus på digital kommunikation, strategier och grafik. Företaget anlitar du för att få drivna studenter med fokus på skarpa resultat.

Management

HandelsConsulting erbjuder tjänster inom Handelshögskolans samtliga kompetensområden: Marknad, Strategi, Organisation, Logistik, Juridik, Finans och Sustainability.

Evenemang & fester

Nöjes anordnar storslagna evenemang runt om på Göteborgs olika nattklubbar för Handelsstudenter och dess vänner. Företaget arbetar mycket för studentnyttan, att studenterna skall få en ännu bättre studietid och mötas på våra evenemang.