Vilken kompetens söker du? 

De studentdrivna företagen erbjuder den senaste kompetensen från Handelshögskolan i Göteborg. Tjänster erbjuds inom ett brett spektrum av områden, oavsett storlek på företag eller marknad som ni är verksam inom.

Juridik

HandelsJuristerna är koncernens juridiska kärna. Med kostnadseffektiva och förutsebara priser är företaget ett självklart alternativ till de stora juridiska byråerna. 

Redovisning

HandelsFinance är ett konsultföretag inom redovisning och ekonomistyrning. Låt företaget avlasta er ekonomifunktion så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Kapitalförvaltning

Handel Capital Management samlar universitetet mest ambitiösa studenter vars intressen finns inom finans och investeringar. Bolaget förvaltar koncernens och studentkåren HHGS tillgångar.

Kommunikation

HandelsMarketing är en nytänkande kommunikationsbyrå med fokus på digital kommunikation, strategier och grafik. Några fokusområden är sociala medier, digital annonsering och copywriting.

Management

HandelsConsulting erbjuder konsulttjänster inom flera av Handelshögskolan i Göteborgs kompetensområden såsom strategi & marknad, kundkännedom, operativ verksamhetsstyrning, digitalisering, hållbarhet och organisation. 

Evenemang & fester

HHGS Nöjes anordnar storslagna evenemang runt om på Göteborgs olika nattklubbar för Handelsstudenter och dess vänner. Företaget arbetar för att studenterna ska få en ännu bättre studietid och mötas på våra evenemang.