Är du student?

Ta chansen att praktisera din kunskap och skaffa dig en merit som ger dig ett försprång i arbetslivet redan som student!

Karriärer inom HandelsFöretagen

Du behöver inte vänta tills efter studietiden för att börja bygga din karriär. HandelsFöretagens bolag erbjuder praktiska erfarenheter, oslagbara nätverk samt en snabbare väg in i näringslivet. Tillsammans är vi den samlade studentkraften arbetsgivarna vill ha.

Att arbeta på ett kårbolag är också ett sätt att snabbt klättra i karriärstegen, lära sig att ta ansvar och utveckla din ledarskapsförmåga. Det finns stora personliga utvecklingspotentialer inom bolagen, om du visar framfötterna, är ansvarstagande och har ett starkt driv har du till och med möjlighet att sitta i ledningsgrupperna!

Är du en fena på aktier?

Handel Capital Management samlar universitetet mest ambitiösa studenter vars intressen finns inom finans och investeringar. Bolaget förvaltar en del av koncernens och studentkårens tillgångar. 

Hos oss får studenterna praktisk erfarenhet av kapitalförvaltning och aktieanalys som är en starkt merit för en framtida arbetskarriär.

Vill du förgylla studenters vardag?

HHGS Nöjes anordnar externa evenemang; rekordstora fester på Göteborgs finaste klubbar och oförglömliga fester på de vackraste platserna. På våra event samlar vi studenter och möjliggör nätverkande, festande och dans!

Arbeta extra som managementkonsult?

HandelsConsulting ger Handelshögskolans studenter möjlighet till att praktisera delar av sin utbildning i verkligheten. Våra tjänster berör alla Handelshögskolans undervisningsområden vilket gör att du, oavsett vad du läser, kan bidra med din kompetens till våra kunder. 

Du får även ta del av utbildningar av framstående personer inom näringslivet och vara en del av ett härligt gäng studentkonsulter som genomför många roliga sociala aktiviteter tillsammans.

Brinner du för ekonomi?

HandelsFinance erbjuder dig på Handelshögskolan i Göteborg en unik möjlighet att få ett försprång inför ditt kommande yrkesliv. Som konsult hos oss får du framförallt arbeta med redovisning och ekonomistyrning hos kunder, vilket ger studenterna bra tillfällen att knyta kontakter och få arbetslivserfarenhet.

Strategisk tänkare eller kreativ skapare?

Som konsult hos oss på HandelsMarketing jobbar du antingen som strateg eller kommunikatör. Vår vision är att erbjuda nytänkande, kunskap och kompetens inom kommunikation, marknadsföring och strategi. Vi arbetar både analytiskt med att utveckla strategier och kreativt med att praktiskt genomföra kommunikativa lösningar.

Är du intresserad av affärsjuridik?

Handelsjuristerna erbjuder dig som studerar juridik på Handelshögskolan i Göteborg möjligheten att få ett försprång inför ditt kommande yrkesliv. Du kommer att få utföra en rad uppdrag inom affärsjuridikens alla områden med fullt ansvar för egna klienter, och lära dig helt nya saker som utbildningen inte kan erbjuda. Som en del av Handelsjuristerna träffar du människor på din arbetsplats som brinner för samma sak som du gör.