Är du vår nästa CFO eller VD?

Nu söker vi två drivna individer som kan leda HandelsFöretagen! Ta chansen att praktisera din kunskap och skaffa dig en merit som ger dig ett stort försprång i arbetslivet. 

Frågor & Svar

Hur ser en vanlig dag ut på HHGS Holding?

VD: I mitt dagliga arbete ingår mycket kontakt med ledningen på våra olika bolag. Det kan handla om allt mellan problemlösning till att anordna roliga event för våra konsulter. Jag har även löpande kontakt med styrelsen och HHGS för att informera om, och utveckla verksamheten. Eftersom arbetstiderna är väldigt flexibla, skiljer sig arbetet från dag till dag. 


CFO: Under en vanlig dag har jag kontakt med ekonomiansvariga på företagen och hjälper de med frågor kring det löpande ekonomiska arbetet. Jag har även mycket kontakt med styrelsen och revisorerna för att säkerställa och utveckla det ekonomiska arbetet på HandelsFöretagen. Eftersom arbetstiderna är väldigt flexibla, skiljer sig arbetet från dag till dag.

Går det bra att kombinera jobbet med heltidsstudier?

I båda dessa roller erbjuds hög grad av flexibilitet, detta innebär att du kan anpassa arbetet efter ditt schema. Arbetet är också möjligt att genomföra på distans eller på vårt fina kontor som ligger ett stenkast från Handelshögskolan. 

Vad får man för möjligheter efter sin anställning hos HHGS Holding?

Förutom ett värdefullt nätverk med medarbetare och samarbetspartners får man även erfarenhet av att leda en koncern med över 140 anställda. Detta ger en ett försprång på arbetsmarknaden som öppnar upp möjligheter för seniora roller direkt efter studierna. 

Har du andra frågor?

Ställ din fråga om rekrytering eller anställning hos oss här: